Agenda

2-daagse trip naar Anuga met LIOF en branchegenoten

Van inspiratie tot groei!

In de foodwereld kun je niet om Anuga heen. Als ’s werelds grootste handelsbeurs is dit het belangrijkste ontmoetingspunt voor deze sector. De nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends zijn daar te vinden. Met tien beurzen, elf trendthema's, een informatief evenement en een congresprogramma belooft de editie van dit jaar weer een mooie beurs te worden!

Laat je inspireren door Anuga én kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. LIOF organiseert een tweedaagse busreis naar Anuga in samenwerking met de Euregionale Kamers van Koophandel.

Op 7 oktober geniet je van een exclusief bedrijfsbezoek en een kookdiner bij Otto Gourmet. Otto Gourmet startte in 2005, als eerste Duitse bedrijf, met de online verkoop van vlees. Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat opereert op het snijvlak agrofood en logistiek. Meer dan 70.000 particuliere klanten en 1.000 professionals chefs (waaronder 9 van de 10 driesterrenchefs in Duitsland) vertrouwen inmiddels op Otto Gourmet.

Op 8 oktober bezoeken we samen de nummer 1-beurs ter wereld voor food, Anuga.

Tijdens de reis ontmoet je bedrijven uit onze regio, maar je krijgt ook de kans te netwerken met ondernemers uit de grensregio’s. Je maakt kennis met bedrijven aangesloten bij de Euregionale Kamers van Koophandel: vanuit Duitsland via IHK Aachen en vanuit België via IHK Eupen-Malmedy-St. Vith, CCI Liege-Namur-Verviers en Voka-Kamer van Koophandel Limburg.

LIOF informeert je gedurende de reis graag over de mogelijkheden die zij én hun partners je kunnen bieden om verdere groei mogelijk te maken.

Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma

7 oktober

 • 15.00 uur: Ontvangst in Venlo
 • 15.30 uur: Vertrek naar Heinsberg
 • 17.30 uur: Aanvang bedrijfsbezoek en kookdiner bij Otto Gourmet
 • 21.00 uur: Vertrek naar hotel

8 oktober

 • 8.00 uur: Vertrek richting Anuga in Keulen
 • 10.00 – 18.00 uur: Beursbezoek Anuga
 • 18.30 uur: Vertrek richting Venlo

Deelname en kosten

Wij bieden u deze volledig verzorgde busreis aan voor € 200 per persoon (exclusief BTW). Bij deze reis is inbegrepen:

 • het vervoer gedurende deze twee dagen. Opstapplaats is Venlo
 • het toegangsticket voor Anuga
 • een bedrijfsbezoek inclusief kookworkshop op dag 1
 • een hotelovernachting inclusief ontbijt op dag 2

Mis deze unieke busreis niet en meld je aan vóór 19 juli!

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de voornoemde onderdelen van de reis.

Aanmelden >

Voorwaarden

Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar voor Nederlands-Limburgse deelnemers, daarom laten we in eerste instantie per bedrijf slechts één deelnemer toe. Het is mogelijk dat er op een later tijdstip nog extra plekken beschikbaar komen.

Vanwege de reserveringen die wij op voorhand moeten maken is kosteloos annuleren helaas niet mogelijk en wordt bij annulering de eigen bijdrage van € 200 in rekening gebracht.

Meer weten?

Heb je vragen, bel gerust met LIOF: 043-3280280 of rechtstreeks met Kyra Manders: 06-46734919.

Aanmelden >