Agenda

Biobeurs 2019

De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak geïnspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

Exposanten

Op de Bio-beurs kun je volop netwerken met meer dan 375 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten van start-ups op het ondernemersplein.

Pureness en BioMechaTech

In 2018 zijn twee nieuwe onderdelen geïntroduceerd: Pureness en BioMechaTech. Bij Pureness ligt het accent op gezonde en natuurlijke lifestyleproducten, zoals make-up en kleding. De BioMechaTech-hal staat vol met innovatieve machines en mechanisatietechnieken.

Kennis

Er zijn ruim 80 inhoudelijke workshops, verspreid over de twee beursdagen. Hier kun je je kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. Binnen het workshop-aanbod is elk jaar extra aandacht voor omschakelen, startende ondernemers en de laatste onderzoeken. Zo zijn er speciale workshops omschakelen in de melkveehouderij of in de akkerbouw en vollegondsgroenteteelt.

Ga mee met de bus van Biologisch Limburg

Vereniging Biologisch Limburg biedt de mogelijkheid om samen met vakgenoten per bus naar de Biobeurs te gaan op 23 januari 2019. Opstappen kan op 3 plaatsen in Limburg (Echt, Blerick en Venray).
Je kunt vervolgens vrij de beurs op eigen gelegenheid bezoeken of aansluiten bij de organisatie die in ieder geval in de hoofdzaal de sessie 'Hoe onderscheidend bij biologisch?' bijwoont en afsluit met de sessie en film ‘Bodem & kringloop’. Kosten voor de busreis en een kaartje voor de biobeurs: € 25 ex BTW. Aanmelden voor de busreis >

Bekijk de website voor het volledige programma en de standhouders

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.