Agenda

Collegereeks Business Development & Innovatie

Food & Agri Business Academy en Nyenrode Business Universiteit organiseren samen de collegereeks 'Business Development & Innovatie voor de Food & Agribusiness'. In zes colleges in de maanden november en december leer je jouw bedrijf klaar te stomen voor de markt van morgen. Met inspirerende hoogleraren en sprekers uit de praktijk.

Ontwikkeling en vernieuwing

Succesvol inspelen op trends en ontwikkelingen is voor veel bedrijven een stevige uitdaging. Mensen werkzaam in de agrofoodsector overtuigen van een product of dienst vergt creativiteit en innovatiekracht. Maar hoe speel je effectief in op de markt van morgen met de juiste toegevoegde waarde? Na afloop van de collegereeks Business Development & Innovatie voor Food & Agribusiness ben je beter in staat om voor jouw organisatie (product)ontwikkeling en -vernieuwing om te zetten naar concrete stappen. Ook weet je tot een innovatiestrategie te komen in lijn met de bedrijfsstrategie en kun je omgaan met interne weerstanden.

Tijdens deze collegereeks krijg je onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Waar liggen kansen voor het leveren van toegevoegde waarde in de food- en agrisector?
  • Wat maakt een innovatie tot een succes?
  • Welke rol spelen big data?
  • Hoe vergroot ik het innovatief vermogen om voorop te lopen in een concurrerende markt?
  • Hoe start ik een effectief innovatieproces en neem ik anderen hierin mee?
  • Welke strategische concepten zet ik in bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten voor de ondernemers van morgen
  • Hoe toon ik leiderschap in het vernieuwingsproces?

Praktisch

Deze collegereeks is ontwikkeld voor medewerkers, managers en adviseurs uit de food- en agribusiness die verantwoordelijk zijn voor of betrokken bij (new) business development en innovatie. Je bent bijvoorbeeld productmanager, marketing manager, directeur strategie, innovatiemanager, MT-lid of directielid.

Het deelnametarief bedraagt €2.195,- (exlusief BTW) per persoon.

De collegereeks bestaat uit zes bijeenkomsten op 12, 19, 26 november en 3, 10, 17 december 2020. De colleges starten om 15.30 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. In verband met de maatregelen van het RIVM en de beperkte beschikbaarheid van geschikte ruimtes op de universiteit kan het voorkomen dat je deels colleges op de universiteit en deels online volgt.

Meer informatie over het programma, de voorwaarden en het aanmelden vind je op deze website.