Agenda

De doorbraak van plasma

Plasma biedt duurzame en innovatieve oplossingen voor veel problemen. Plasma kan desinfecteren, oppervlakte bewerken, reinigen op een duurzame en veilige wijze, zonder schadelijke stoffen, onnodig afval of andere bijproducten. Van machines, verpakkingsmateriaal, geurreductie tot chemiestimulatie: tijdens dit evenement krijgt de praktijktoepassing van koude plasmatechnologie voor hightech én agrofood volop de aandacht.

Koude plasma’s zijn geïoniseerde gassen op kamertemperatuur die bijzondere eigenschappen hebben waardoor ze vele potentiële toepassingen hebben. Tijdens het programma van dit evenement worden theorie en praktijk van de koude plasmatechnologie bij elkaar gebracht met deelnemers vanuit de universiteiten, agrofood, hightech, plasma-experts en ontwikkelpartners.

Ook wordt er dieper ingegaan op de technologie van plasma en hoe dit voordelen kan bieden voor jouw bedrijf. Middels een technology assessment wordt tijdens een brainstorm samen de geschiktheid van de verschillende toepassingen beoordeeld en bekeken welke stappen er nog nodig zijn om plasma écht te laten doorbreken, ook buiten de laboratoria.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden op de website van Blue Engineering.