Agenda

Dutch Food Week: Programma bekend

Gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circular economy: 10 dagen lang zijn dit dé onderwerpen op de Brightlands Campus van Dutch Food Week 2019 van 4 t/m 16 oktober 2019.

Programma

4 oktober Test & Taste Edition 07.30 - 10.00 uur

Op 4 oktober wordt de Dutch Food Week @ Brightlands geopend met de Test & Taste Edition. Ontdek hoe belangrijk gezonde, veilige voeding, future farming en bio circular economy is.

7 oktober Open Brains Sessies 08.30 uur

Vijf start-ups pitchen hun idee over Open Brains Sessies. Dit is tevens de startdag van de Mini-Accelerator.

7 oktober Sustainable Food Initiative 12.30 uur

Sinds de start van de Sustainable Food Initiative in 2018, stellen de eerste vier Sustainable Food Initiative Fieldlabs zich voor.

8 oktober Open Brains Masterclasses 09.00 uur

Deze Masterclasses met thema's als onder andere duurzaamheid, marketing, financiën en internationaal ondernemen helpen ondernemers verder op weg met hun vraagstuk.

8 oktober The Future is Now 14.30 uur

Hoe kun je succesvol innoveren in de agrofood sector? Diverse topsprekers, verdiepingssessies op hot topics, interactieve discussies en de mogelijkheid om nieuwe relaties op te doen.

9 oktober Building Business with Biomass Heroes 17.00 uur

Wees welkom op deze bijzondere samensmelting van twee innovatieve sectoren, ga de verbinding aan en grijp kansen voor morgen.

10 oktober Hightech Meets Biomass 9.30 uur

Van Nederlandse en Duitse zijde worden de werelden van de techniek en sector land- en tuinbouw bij elkaar gebracht.

11 oktober AgroLeeft 14.00 uur

Tijdens dit event is er ruimte voor een terugblik op de resultaten van de afgelopen jaren, het vieren van successen, delen van uitdagingen en kijken naar de toekomst.

11 oktober Growing your Innovation 14.00 uur

Innovaties bedenken, ontwikkelen, lanceren en opschalen, maar hoe dan? Bluehub begrijpt als geen ander hoe innovatiesucces te realiseren valt.

16 oktober Open Brains XL 14.30 uur

Een feestelijke afsluiting van de Mini-Accelerator wordt de Open Brains XL georganiseerd. De Open Brains Community wordt verwelkomd en presenteren de vijf start-ups hun resultaat. Een vakjury en publiek stemmen over de wie de Open Brains Award in ontvangst mag nemen.

Bron: Brightlands

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.