Agenda

Euregionaal Business Angels Pitch Event

Is jouw onderneming net gestart of toe aan de volgende stap en op zoek naar financiering? Meld je dan aan voor dit Euregionale pitch event!

LIOF, Van Lanschot en Business Angels Netwerk (BAN) Vlaanderen organiseren op 12 maart een Euregionaal Business Angels Pitch Event. Tijdens het pitch event zullen naar verwachting circa 50 business angels aanwezig zijn. Deze business angels kunnen bedragen investeren vanaf € 50.000 tot maximaal € 500.000. Daarnaast beschikken zij over kennis en een netwerk om jouw onderneming verder te helpen.

Voor wie?
Het event is bedoeld voor startups en scale ups gericht op de sectoren health/life sciences, chemie & materialen, agrofood, maakindustrie, smart services en logistiek. Daarnaast moet er sprake zijn van een financieringsbehoefte.

Interesse?
Om in aanmerking te komen voor dit pitch event lever je uiterlijk 9 februari een 'pitch deck' van maximaal 15 slides aan bij René Kessen (rene.kessen@liof.nl) waarin je je propositie presenteert. Selectie van de proposities vindt plaats door medewerkers van LIOF en Van Lanschot. Op 14 februari hoor je of jouw pitch geselecteerd is voor het event op 12 maart.

Pitch trainingen
Na toelating tot het pitch event volgt een vrijwillige training “De optimale pitch, hoe doe je dat?” op 19 februari en een verplichte training op 4 maart gericht op de optimalisatie van de inhoud van de presentatie en presentatievaardigheden.

Meer informatie via LIOF