Agenda

Food Forward 'De korte keten

Rabobank organiseert samen met de Taskforce Korte keten op 1 september 2020 Food Forward 'De korte keten'. Samen met ondernemers, consumenten, studenten, overheid en partners wordt gezocht naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties binnen de korte keten.

Vervul jij een rol in de korte voedselketen of zou je dit graag willen? Heb je misschien ambities of uitdagingen waar je hulp bij kunt gebruiken? Iedereen die een rol speelt in de korte keten kan deelnemen: van producenten, consumenten, retailers en distributeurs tot webdevelopers en data-analisten.

Programma

16.30 - 17.00 Inloop virtuele ruimte

17.00 - 17.15 Opening van de avond

17.15 - 18.00 Inspiratie

18.15 - 19.00 Aan de slag
In gesprek over de korte keten uitdagingen

19.15 - 19.30 De toekomst met hoofdgerecht
In gesprek over korte keten oplossingen

19.45 - 20.15 Wrap up

20.30 Afsluiting, gelegenheid tot napraten

Harm Edens is de host van de avond en bevraagt Martijn Rol, Sectorspecialist Food, over de korte keten. Vervolgens wordt met een aantal gasten de Korte Keten vanuit verschillende perspectieven bekeken. Met deze input ga je samen met je tafelgenoten, die afkomstig zijn uit de hele voedselketen, in gesprek. Maar niet voordat Joris Lohman van de Food Hub het vervolgprogramma van Food Forward heeft toegelicht. Tijdens het virtuele gesprek geniet je van een heerlijk diner wat al bij je bezorgd is en je alleen nog even hoeft op te warmen.

Diner van The Food Line-Up

Tijdens het avondprogramma kun je genieten van een diner ontwikkeld door The Food Line-Up. Deze bijzondere cateraar serveert het voedsel van de toekomst. Van alle gerechten die zij serveren is de CO2 uitstoot berekend en de ingrediƫnten komen voornamelijk van Nederlandse leveranciers.

Aanmelden

Meer informatie over Food Forward lees je hier. Aanmelden voor het event kan via deze link.