Agenda

GLITCH: EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen

Op woensdagmiddag 22 januari 2020 organiseren Kas als Energiebron en GLITCH het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen. Het thema is 'Energietransitie Glastuinbouw: op weg naar een duurzame toekomst'.

GLITCH

Sinds 2018 ondersteunt GLITCH bij het ontwikkelen en implementeren van onderzoeken op het gebied van energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw. Benieuwd welke onderzoeksresultaten zijn behaald en wat je al kunt toepassen op jouw bedrijf? Kom dan woensdagmiddag 22 januari naar het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen.

Programma

Sjaak van der Tak (voorzitter Glastuinbouw Nederland) en Hubert Mackus (gedeputeerde van de Provincie Limburg) openen het event. Onderzoekers en ondernemers praten je bij over de nieuwste innovaties in diverse workshops over o.a. LED-belichting, inzet van warmtepompen en de CO2-voorziening. Je kunt ook de innovatieve Brightbox bezoeken waar onderzoek aan grenswaarden van schadelijke stoffen plaatsvindt.

Meer informatie

Het volledige programma wordt begin januari bekend gemaakt via Brightlands. Vanaf dan is ook inschrijven mogelijk. Bij de inschrijving kunnen voorkeuren worden aangeven m.b.t. de specifieke workshops die je wilt bijwonen.