HAS Food Experience 2019

De HAS Hogeschool organiseert op dinsdag 5 februari 2019 de HAS Food Experience. Tijdens deze 11e editie presenteren ruim 200 vierdejaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!

De uitdagingen die studenten aangaan, zijn verdeeld over 4 categorieën:

• Green & Tech

• Consumer & Business

• Lifestyle & Health

• Start-ups & Entrepreneurs

Het belooft een dag vol inspiratie, interactie en foodbeleving te worden!

Programma

11.00 uur: Laat je verrassen door ons warme welkom

12.00 uur: Opening door covermodellen Margriet, Jop en Simone en de uitreiking van FoodManShip Awards

12.30 uur: Ervaar, zie, proef, ruik, voel & hoor Today’s Food Challenges. Bekijk de projecten van onze 200 HAS-studenten, verdeeld over 4 challenges

17.00 uur: Uitreiking van FoodManShip Award Publieksprijs & Afsluiting

17.30 uur: Borrel & bites

Kijk voor meer informatie op de website van de HAS Food Experience