Agenda

Limburg Leads 2020

Op 16 en 17 september vindt in het MECC in Maastricht het evenement 'Limburg Leads 2020' plaats. Dit Eurogionale business evenement presenteert een programma dat gericht is op ondernemen in het post-coronatijdperk. In een volledig corona-proof omgeving kan je deelnemen aan inspirerende presentaties en masterclasses. Daarnaast krijgen ondernemers de kans elkaar (weer) te ontmoeten en natuurlijk te netwerken.

De Euregio neemt vandaag de leiding in tal van sectoren. We ondernemen, innoveren en digitaliseren erop los. De Euregio trekt leiders en talent aan van over de hele wereld en is uitgegroeid tot een leidende economische hotspot. Een niet te missen afslag.

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema’s en inspirerende sprekers.

Vier thema's

Limburg Leads is twee dagen lang hét kenniscentrum rondom vier thema’s: circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Vanaf 1 augustus staat het volledige programma als ook de actuele deelnemerslijst op de website. Je kunt hoe dan ook rekenen op:

  • Een mainstage met doorlopend thematische paneldiscussies
  • Een masterclass dome met inspirerende presentaties en masterclasses
  • Een start-up arena met pitches door veelbelovende euregionale start-ups georganiseerd door LIOF (NL), LRM (BE) en NRW.Bank (DE)
  • MECCConnect: de interactieve netwerkapp die een succesvolle beursdeelname - en bezoek garandeert
  • Booster: een gezellige én corona-proof netwerkborrel op woensdagavond

Deelnemen

Het is mogelijk Limburgs Leads te bezoeken als deelnemer, maar ook als exposant. De verschillende mogelijkheden worden toegelicht op de uitgebreide website limburgleads.com.

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.