Agenda

LIOF lanceert LimburgToekomstbestendig

Vroeger of later komt iedere ondernemer in aanraking met vragen over een duurzame en gezonde toekomst. LIOF lanceert 'LimburgToekomstbestendig', het nieuwe programma waarbij ondernemers hulp krijgen bij het beantwoorden van hun vragen en het zetten van stappen naar die toekomst. De feestelijke aftrap, door middel van een sprankelende online talkshow, is op 3 december.

Wat als alle Limburgse innovaties slim, duurzaam of gezond zouden zijn? Wat als ik zou kunnen produceren zonder reststromen? Hoe kan ik mijn gewassen beter beschermen tegen extremer wordend weer? Wat als ik de zorg betaalbaarder kon maken met mijn innovatie?

Dit zijn vragen die jij je als ondernemer wellicht steeds vaker stelt. Want we weten dat we met z'n allen, privé én zakelijk, moeten toewerken naar een duurzame en gezondere samenleving. Met slimme toepassingen en een kansrijke business case kan het waargemaakt worden.

LIOF presenteert op 3 december hoe ze ondernemers hierbij kunnen ondersteunen tijdens de feestelijke lancering van het nieuwe programma LimburgToekomstbestendig. Beleidsmakers van de Provincie Limburg en het bedrijfsleven komen samen in een sprankelende online talkshow onder leiding van Limburgse BN-er Lex Uiting.

Over LimburgToekomstbestendig

Het nieuwe programma bouwt voort op de programma's LimburgAgrofood, LimburgLogistiek en LimburgMakers die gericht waren op het aanjagen van innovatie in de drie Limburgse focussectoren.

Aanmelden

Meer info over het programma volgt binnenkort op de website van LIOF. Meld je alvast aan voor het event via deze link.

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.