Agenda

Masterclass Hoe breng ik mijn innovatie naar de markt

Ben je ondernemer en wil jij ontdekken welke 21ste eeuwse ondernemerschapsvaardigheden jou als ondernemer future proof maken? Of wil je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw innovatie ook daadwerkelijk aangeschaft wordt? De Groeischakelaar organiseert op 3 december een spraakmakende masterclass. De bedoeling is dat je ná de masterclass een volgende stap kunt maken in jouw groei of innovatie ambitie.

Hoe breng ik mijn innovatie naar de markt

In deze masterclass ontdek je wat een innovatie is en wat je er voor moet doen zodat je klanten dit gaan kopen.

Je ontdekt dat je als ondernemer meer innoveert dan je denkt. We leren je innovaties te ontdekken en deze tot stand te brengen op basis van een techniek. Maar dan ben je er nog niet. Want hoe groei je nu verder? Groei in omzet komt pas als je “product” “gekocht” wordt. De Masterclass laat je zien welk proces ervoor nodig is om een product naar de markt te brengen.

Wat weet je na deze masterclass?

  • techniek voor het tot stand brengen van je innovatie
  • inzicht in het proces voor het naar de markt brengen van een innovatie
  • wat er naast het “uitvinden” van de innovatie nodig is om een succesvolle onderneming te worden


Deze masterclass is geschikt voor

Ondernemers met tussen de 5-100 fte, met behoefte aan hulp bij groei en-/of innovatie en hoe dit past binnen de commerciële doelstellingen van een bedrijf.

Sprekers

Frank Aretz – Senior Lecturer Entreprenuership, Marketing and Finance – Zuyd University of Applied Sciences

Marc Hazen – Director Business Management MC Advisory.

Kosten

Regulier € 49,50 exclusief BTW, inclusief € 100,- korting dankzij de steun van partners Provincie Limburg, Economische Samenwerking Zuid Limburg en Keyport 2020.

***Ben je lid bij LLTB, MKB Limburg of LWV? Dan betaal je € 29,50 exclusief BTW voor de masterclass.

Aanmelden

Meld je aan voor deze masterclass door een email te sturen naar De Groeischakelaar: info@degroeischakelaar.nl o.v.v. Aanmelding Masterclass Innovatie naar de markt 3 december. Laat het ook weten of je LLTB, LWV of MKB Limburg lid bent.