Agenda

Meet Your Expert: Alie de Boer

Met Meet your Expert geeft Brightlands Campus Greenport Venlo experts een podium om hun expertise, ervaringen en kennis te delen. Op dinsdag 8 april is het de beurt aan Alie de Boer, Universitair Docent bij Universiteit Maastricht.

Gezonde voeding

Er liggen zó veel producten in een supermarkt, maar wat is nu een gezonde keuze? Dankzij informatie op het etiket, in advertenties en op websites kunnen mensen worden geïnformeerd over hoe gezond een product is. Maar wanneer mag dat eigenlijk, beweren dat iets goed voor je is of dat je ergens gezond door kunt blijven?

Op 8 april vertelt Alie de Boer, Universitair Docent bij Universiteit Maastricht, over haar onderzoek naar deze voedings- en gezondheidsclaims bij het Food Claims Centre in Venlo. Ze geeft achtergrondinformatie over wet- en regelgeving, bespreekt wat wel en niet mag en geeft je tips om zelf met claims aan de slag te gaan!

Aanmelden

Deze online bijeenkomst vindt plaats van 09.00 uur tot 10.00 uur. Om deze online bijeenkomst bij te wonen, meld je je aan via de website van Brightlands Campus Greenport Venlo.