Agenda

Met LIOF en Euregionale ondernemers naar Anuga 2021

In de foodwereld kun je niet om Anuga heen. Als ’s werelds grootste handelsbeurs is dit het belangrijkste ontmoetingspunt voor de sector. De nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends zijn daar te vinden. Rekening houdend met de huidige Covid-19-maatregelen belooft ook deze 1,5-meter variant, een mooie beurs te worden!

Laat je inspireren door Anuga én kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. Wij helpen je daarbij graag en organiseren een bezoek aan de Anuga in samenwerking met de Euregionale Kamers van Koophandel.

Van inspiratie tot groei!

Op 12 oktober nodigen we je uit om samen met ons de nummer 1-beurs ter wereld voor food, Anuga, te bezoeken. Tijdens dit bezoek ontmoet je bedrijven uit onze regio, maar je krijgt ook de kans te netwerken met ondernemers uit de grensregio’s. Je maakt kennis met bedrijven aangesloten bij de Euregionale Kamers van Koophandel: vanuit Duitsland via IHK Aachen en vanuit België via Voka-Kamer van Koophandel Limburg.

Uiteraard informeren wij je gedurende deze dag over de mogelijkheden die wij én onze partners je kunnen bieden om samen verdere groei mogelijk te maken. Dus profiteer van deze uitstekende netwerkkans met regionale én Euregionale relaties. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Programma & deelname

Wij bieden je deze dag GRATIS aan, exclusief voor ondernemers uit de sector. Mis het niet en meld je aan vóór 1 oktober! Voor alle informatie en het programma kijk je op de website van LIOF. Direct aanmelden? Dat kan via deze link.