Agenda

MKB Datalab MiniMasters: Cybersecurity, hang- en sluitwerk in de digitalisering

Uit vele onderzoeken komt naar voren dat ondernemers digitalisering te weinig inzetten in kansen voor hun bedrijf. Zeker in deze tijd blijkt digitalisering oplossingen te bieden voor veel knelpunten, maar ook kansen te bieden. Denk daarbij aan voorbeelden als zorg op afstand, in de cloud uitlezen van machines, online winkelen en zichtbaar zijn voor de klant. In de MiniMasters van MKB Datalab worden ondernemers geholpen om digitalisering in te zetten in hun bedrijf.

Eerste MiniMaster: cybersecurity

MKB Datalab organiseert in de eerste helft van 2021 een vijftal MiniMasters. Doelgroep zijn bedrijven in Limburg, ouder dan drie jaar en met 2 tot 50 medewerkers, die digitalisering willen inzetten in de bedrijfsprocessen. Het eerste thema op donderdag 4 februari is cybersecurity. Samen met het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid (ECCW) worden de laatste trends in cybersecurity behandeld en krijg je praktische tips en kennis om je bedrijf beter te beveiligen tegen cybercrime.

Overig programma

De andere MiniMasters van MKB Datalab zijn:

  • Online zichtbaarheid en marketing (4 maart)
  • Data, en wat nu? (1 april)
  • E-commerce (20 mei)
  • Internet of Things (3 juni)

Aanmelden

De sessies vinden in eerste instantie online plaats - en zodra het mogelijk is offline (de corona richtlijnen van het RIVM worden gevolgd). Aanmelden voor één of voor alle MiniMasters kan via de website van Brightlands Smart Services Campus.