1 jaar LimburgAgrofood met als thema Transformatie

LimburgAgrofood viert op vrijdag 14 februari haar eerste verjaardag. Daarom organiseert ze deze middag een speciale bijeenkomst op de Brightlands Campus Greenport Venlo Villa Flora die in het teken staat van inspireren. Zo komen onder meer de laatste trends binnen de agrofoodsector voorbij en delen ondernemers hun inspirerende verhalen over innovaties, mede gestimuleerd door het LimburgAgrofood programma en de Business Developers van LIOF/ LimburgAgrofood. Het exacte programma blijft nog even geheim, maar zorg dat je erbij bent en meld je nu hier alvast aan.

Ondersteunen

Op 1 februari 2018 startte LIOF het programma LimburgAgrofood met als doel ondernemers in deze sector te ondersteunen met Kennis, Netwerk en Kapitaal. Niet dat deze sector achter liep. Nee, juist om ondernemers de ongekende groei en innovaties binnen de agrofoodsector te laten zien en ervaren. Want high-tech toepassingen als blockchain en artificial intelligence vinden steeds meer hun weg. Deze en andere ontwikkelingen bieden enorme groeikansen.

Daarnaast wil LimburgAgrofood ondernemers graag met elkaar verbinden en inspireren, om vervolgens te innoveren. Samen de keten versterken en samen groeien. Dat doet ze onder meer via dit digitale platform (www.kiempunt-limburg.nl), dat op initiatief van LIOF en Provincie Limburg is opgezet en nu samen met een aantal belangrijke partners in de Limburgse agrofoodsector gedragen wordt (www.kiempunt-limburg.nl/partne...).

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.