Agenda

Symposium: 'Toekomstbestendig Agrifoodcluster'

"Hoe kan Keyport 2020 de samenwerking tussen primaire agrarische bedrijven en kritische periferie bevorderen om nieuwe business entoegevoegde waarde voor de regio te creëren?"

Deze vraag staat centraal in het afstudeeronderzoek van HAS Hogeschool studenten Frank Eijking, Ingrid Kremer en Freek Lemmen. De uitkomst is interessant. De agrarische sector kan haar sociaal economisch belang behouden en zelfs versterken, als ze verbindingen weet te leggen met de maakindustrie, robotisering/automatisering en de circulaire economie.

‘En daar ligt bij uitstek een rol voor netwerkorganisatie Keyport!’ Hans Corsten, opdrachtgever namens EAA Keyport 2020: ‘Kansen benutten en nieuwe business creëren door samenwerking te stimuleren en netwerken te verbinden. Dat is onze core business. Bovendien is Keyport sterk aanwezig in de maakindustrie, we zijn bezig met een propositie voor de biobased economie, de tijd is rijp!’

Over kansrijke samenwerkingen en wat daarvoor nodig is, hoor je meer tijdens het symposium op 28 juni. Daar presenteren de studenten hun conclusies en aanbevelingen.

Meer informatie en aanmelden >