Agenda

Talkshow Meer Eten uit de Korte Keten

Taskforce Korte Keten organiseert op 16 juni een talkshow met als titel 'Meer eten uit de korte keten'. Drees Peter van den Bosch, Nadia Zerouali en vele andere experts uit de korte keten laten hun licht schijnen over de ontwikkelingen in het Nederlandse korte-keten-landschap. De talkshow is online live te volgen.

Over de Taskforce

De Taskforce Korte Keten (TKK) is een unieke samenwerking die tot doel heeft de regionale dynamiek en momentum van korte voedselketens te ondersteunen en versterken door kennis te delen, ontwikkeling te faciliteren en het momentum zo goed mogelijk te benutten. De TKK wordt ondersteund door de Transitie Coalitie Voedsel, LTO (LTO-Noord, ZLTO en LLTB), Rijksdienst voor Ondernemen (RVO, vanuit programma DuurzaamDoor) en het Ministerie van LNV. De Taskforce Korte Keten wordt inmiddels gedragen door alle koplopers en meer dan 150 korte keten-initiatieven in Nederland.

Kijken

De live talkshow wordt op 16 juni van 20.30 tot 21.30 uur georganiseerd in samenwerking met Pakhuis de Zwijger. Het is een interactieve talkshow die gratis voor iedere geïnteresseerde is te volgen. Aanmelden is niet nodig, je kunt de livestream volgen op de website van Pakhuis de Zwijger. De link zal ter zijner tijd te vinden zijn op de website Meer Eten Uit de Korte Keten. Hier vind je ook een uitgebreide online longread waarin de lessen van een jaar lang Taskforce Korte Keten op een aantrekkelijke, laagdrempelige manier worden gedeeld.

Aanwezige leden

Registreer of log in om aanwezige leden te bekijken.