Agenda

Trots op Limburg versterkt positie Limburgse producten

Hoe kunnen we de Limburgse keuken en Limburgse producten sterker positioneren op een innovatieve manier? Welke kennis en bijzondere producten zijn in de Limburgse food en horeca aanwezig? Tijdens Trots op Limburg op 7 en 8 mei kunnen studenten, docenten en de hospitality professional kennis met elkaar delen en van elkaar leren tijdens inspirerende bijeenkomsten.

Programma

Op 7 mei zijn de bijeenkomsten voor de regio's Venray, Venlo, Parkstad en Heuvelland:

  • Venray: Parkhotel Horst, 7 mei van 9.00-12.00 uur
  • Venlo: Brightlands Campus Greenport Venlo, 7 mei van 13.30-16.30 uur
  • Heerlen: Brasserie Mijn Streek, 7 mei van 9.00-12.00 uur
  • Valkenburg: Hotel Valkenhof, 7 mei van 13.30-16.00 uur

Op 8 mei zijn de bijeenkomsten voor de regio's Roermond, Weert, Sittard-Geleen en Maastricht:

  • Roermond: Cox en Co Schnitzelparadies, 8 mei van 9.00-12.00 uur
  • Weert: Amusant, 8 mei van 13.30-16.30 uur
  • Sittard: Luna, 8 mei van 9.00-12.00 uur
  • Maastricht: CafĂ© t Forum, 8 mei van 13.30-16.00 uur


Ook Limburgse hospitality bedrijven die nog geen partner zijn van FoodLab Limburg, zijn van harte welkom bij deze bijeenkomsten.

> Meer informatie & aanmelden