Agenda

Wageningen University & Research organiseert interactief seminar “Food Robotics”

Robotica en informatietechnologie is steeds belangrijker in de Nederlandse Food & Agri sector. Om aan de verdergaande automatisering te kunnen voldoen zijn investeringen, kennis en praktische inzichten nodig. Daarom organiseert Wageningen University & Research een interactief seminar over de laatste stand van zaken in food robotica.

Onder cursusleiding van ing. Erik Pekkeriet, wordt tijdens het seminar de noodzaak en mogelijkheden van verdere automatisering en robotisering in de food sector besproken. Het interactieve seminar is een mix van diverse presentaties, praktijkvoorbeelden en interactie met experts en deelnemers. Na het seminar heeft de deelnemer een actueel overzicht van de onderliggende informatietechnologie dat in robotica wordt gebruikt en wat de diverse toepassingsmogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten zijn voor het toepassen van robotica in de Foodsector.

Aanmelden

Iedere professional die betrokken is bij de automatisering van productie en/of logistieke processen is welkom deel te nemen aan het seminar. Meer informatie en aanmelden kan via Wageningen University & Research.