Agenda

Webinar Marktkansen voor gezonde inhoudsstoffen in voeding

Exclusief voor bedrijven en ondernemers die geïnteresseerd zijn in, of reeds bezig zijn met, het verwaarden van gezonde inhoudsstoffen in voeding organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI) en Brightlands Campus Greenport Venlo, in samenwerking met Topsector Agri&Food het webinar ‘Marktkansen voor gezonde inhoudsstoffen in voeding’.

Sustainable Food Initiative

Wil je aan de slag met of ben je al bezig met het verwaarden van inhoudsstoffen uit groenten, fruit of andere planten? Neem dan deel aan deze online bijeenkomst op donderdag 21 januari. Het is het tweede webinar in een reeks van drie, dat plaats vindt vanuit de verschillende SFI-Fieldlabs. Het Sustainable Food Initiative is een landelijk initiatief. De Fieldlabs zijn bedoeld als broedplaatsen voor valorisatie. Plekken waar ondernemers, kennis en faciliteiten bij elkaar komen en waar samengewerkt wordt aan het naar de markt brengen van innovaties.

Programma

In dit webinar komt aan bod:

  • Kennisdeling: wat weten we al, wat kan er technisch gezien en welke kennis biedt kansen?
  • Inspiratie: presentaties van ondernemers die al langere tijd bezig zijn op dit vlak. Wat was hun drijfveer, hoe pakken zij het aan en welke hobbels op de weg kwamen zij tegen?
  • Hoe nu verder: welke behoeften zijn er, hoe kan de stap naar concrete samenwerking gemaakt worden?

Aanmelden

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit Brightlands Campus Greenport Venlo, het SFI-Fieldlab rondom Food, Health & Ingredients. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website van Brightlands.