Arbeidsmarkt en onderwijs

Arbeidsmarkt & Onderwijs groep

In de groene sector is er van oudsher een goede verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. Ondernemers komen regelmatig als gastdocent op de scholen en studenten draaien als stagiair of afstudeerder mee op bedrijven. Het zijn belangrijke elementen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van het bedrijfsleven.

Onderwijs, bedrijfsleven en overheid werken samen aan een human capital agenda (HCA) agrofood. Hiermee willen we de aansluiting optimaliseren en de aantrekkingskracht van de sector voor nieuwe instromers én bestaande medewerkers verder vergroten. Employer branding, onderwijsinnovatie en Leven Lang Leren zijn hierbij belangrijke begrippen.

Deze groep op Kiempunt Limburg faciliteert de community. Hier worden relevante artikelen, agenda’s en events met elkaar gedeeld om elkaar te informeren, inspireren en samenwerking te faciliteren.

Bestanden

Titel
Geupload door
Datum

Oproepen

Ben je op zoek naar bepaalde kennis, een bedrijf om mee samen te werken of heb je een andere vraag voor leden van deze groep? Plaats dan hier je oproep. Alleen leden van de groep kunnen reageren.

Log in of maak een account aan om een oproep te plaatsen

Leden

Ellen Huls
Provincie Limburg

Nieuwste leden

Ellen Huls
Provincie Limburg
Bekijk alle leden >

Laatste oproep

Bekijk alle oproepen >

Laatste bestanden