Arbeidsmarkt en onderwijs

Arbeidsmarkt & Onderwijs groep

In de groene sector is er van oudsher een goede verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. Ondernemers komen regelmatig als gastdocent op de scholen en studenten draaien als stagiair of afstudeerder mee op bedrijven. Het zijn belangrijke elementen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van het bedrijfsleven.

Onderwijs, bedrijfsleven en overheid werken samen aan een human capital agenda (HCA) agrofood. Hiermee willen we de aansluiting optimaliseren en de aantrekkingskracht van de sector voor nieuwe instromers én bestaande medewerkers verder vergroten. Employer branding, onderwijsinnovatie en Leven Lang Leren zijn hierbij belangrijke begrippen.

Deze groep op Kiempunt Limburg faciliteert de community. Hier worden relevante artikelen, agenda’s en events met elkaar gedeeld om elkaar te informeren, inspireren en samenwerking te faciliteren.

Dit is een besloten groep. Klik op 'verzoek om lid te worden' om toegang te vragen. De groepsbeheerder zal jouw verzoek zo spoedig mogelijk bekijken.