Nieuws

Aandacht voor jouw bedrijf op de website 'Alles vers van de boer'

419 x bekeken

Extra aandacht voor jouw bedrijf en verse producten? Op de nieuwe website 'Alles vers van de boer' worden boeren kosteloos in de schijnwerpers gezet. Zo weet de consument de weg naar jouw producten eenvoudig te vinden.

Boer en burger dichter bij elkaar

Op initiatief van de SVR is allesversvandeboer.nl opgezet om alle boeren van Nederland in de gelegenheid te stellen hun producten direct aan de consument te verkopen. Zij hopen met dit initiatief boer en burger dichter bij elkaar te brengen en de producten van de boer via de kortst mogelijke weg bij de burger op tafel te brengen.

Via de website kan je je eenvoudig aanmelden. Slechts een aantal gegevens en een mooie foto van jouw bedrijf of producten is voldoende.

Coronatijd

Dat het eten van vers voedsel uit de regio populair is zien en horen we steeds vaker. Het coronavirus heeft de korte keten een echte boost gegeven. Naast deze nieuwe website is ook 'Support Your Locals' nog altijd een plek waar je jouw bedrijf kan laten zien. En ook de lijst met boerderijwinkels en verkooppunten in Limburg van de LLTB blijft actueel. Maar liefst 12.000 keer werd deze lijst online al bezocht.

Meer weten over de populariteit van vers voedsel? Dan is ook dit artikel over de talkshow 'Meer eten uit de korte keten' interessant om te lezen.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.