Nieuws

Ambitieus MKB: programma voor vooruitstrevende ondernemers

211 x bekeken

Kan jouw bedrijf hulp gebruiken bij strategische vraagstukken, met bijvoorbeeld digitalisering of circulariteit? Met het unieke ‘Ambitieus MKB’ programma bieden LIOF, Rabobank en de Brightlands Innovation Factory, MKB-bedrijven handvatten om kansen te grijpen en koploper te worden binnen hun eigen expertisegebied. Op dinsdag 10 maart 2020 gaat de 3e ronde van start.

Wereldwijde transitie

Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en circulariteit. Deze transitie vraagt bedrijven, consumenten en overheden sneller en innovatiever in te spelen op technologische ontwikkelingen. Tegelijkertijd biedt deze transitie kansen voor de ambitieuze speler binnen het MKB.

Vijf stappen

In de eerste twee edities hebben agrofood ondernemingen met succes aan het Ambities MKB programma deelgenomen. Overigens zijn bedrijven buiten de agrofoodsector ook welkom om aan het programma deel te nemen.

‘Ambitieus MKB’, in vijf stappen klaar voor de toekomst:

FASE 1: Begrijp je Business Model
FASE 2: Begrijp het hoger doel
FASE 3: Anders denken
FASE 4: Get Out of the Building
FASE 5: Plan van aanpak

Meer informatie

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van de Brighlands Innovation Factory. Of neem contact op met Lisette Tilmans (lisette.tilmans@liof.nl of 0615217551).

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.