Nieuws

Award zoekt duurzaamheidspioniers met lef

240 x bekeken

De internationale Marc Cornelissen Brightlands Award gaat voor de derde keer op zoek naar een duurzaamheidspionier. Ben jij een ondernemer of onderzoeker met een duurzame droom? Vecht je met lef en doorzettingsvermogen om deze droom te realiseren? Dan maak jij kans op deze aanmoedigingsprijs die op 20 januari 2021 wordt uitgereikt.

Verbinden

De Marc Cornelissen Brightlands Award wil helpen veelbelovende projecten een kans te geven het verschil te maken. Dat kan zijn op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, digitale innovatie, voeding en gezondheid. Het is belangrijk dat deelnemers dat in de geest van Marc Cornelissen doen: met lef en doorzettingsvermogen, verbinding leggend over grenzen heen en met respect voor de omgeving en onze planeet.

Community

De winnaar van de Marc Cornelissen Brightlands Award krijgt 35.000 euro om te investeren in zijn of haar duurzame project. Maar ook de andere deelnemers verdienen hulp en aandacht. Voorzitter Maria van der Hoeven legt uit: "We willen bouwen aan een community van duurzaamheidspioniers. Samen met de kandidaten die nu meedoen of eerder hebben meegedaan. Samen met ondernemers en onderzoekers vanuit Brightlands en met de partners van de award. Dat manifesteert zich onder andere in een speciaal event voorafgaand aan de uitreiking van de award met aandacht voor de projecten van alle kandidaten."

Meedoen

Wil je meedingen naar deze belangrijke award? Je kan je tot 15 november van dit jaar aanmelden via deze website. Een selectie van rond de tien kandidaten mag op 8 december 2020 pitchen voor de jury, waarna de finalisten bekend worden gemaakt. De ceremonie waarin de winnaar wordt uitgeroepen vindt plaats op 20 januari 2021.

Alle informatie over de Award en eerdere winnaars is te lezen op www.marccornelissenbrightlandsaward.com.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.