Nieuws

Derde ronde BL.INC open voor inschrijvingen

456 x bekeken

Terwijl de tweede fase van accelerator BL.INC in de eindfase verkeert, is het programma nu geopend voor een derde ronde. Innovatieve ondernemers in de agrofoodsector, met cross-overs naar maakindustrie en logistiek, kunnen zich aanmelden om begeleid te worden in het opzetten en uitbouwen van hun onderneming. Iets voor jou?

Over BL.INC

BL.INC is de accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en veilige voeding, land- of tuinbouw of biocirculaire economie. In drie maanden tijd wordt door middel van begeleiding geholpen met het opzetten en uitbouwen van de onderneming.

Deelnemers krijgen advies van ervaren mentoren en kunnen rekenen op ondersteuning van de business developers van de aangesloten partners. Ze kunnen gebruikmaken van een werkplek op de campus in Venlo. Zo maken ze direct deel uit van de innovatieve community op Brightlands Campus Greenport Venlo, waar zeventig organisaties werken aan innovaties op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Eerdere rondes

De eerste ronde van BL.INC startte begin maart met de zes Limburgse startups Aigro, AgroWizard, Faeïg, My-Pro, NutriWorkx en het Test & Taste Center. Tijdens de Grand Finale op 11 juni riep de jury startup Faeïg uit als winnaar en ging AgroWizard er met de meeste stemmen van het publiek vandoor.

In de tweede ronde namen startups BioMosae, Sudryso, Innoveins Seed Solutions, Instant Drinks & Specialties, Piglets Treatment System, Blockheating en S+dB deel aan BL.INC. Wie deze ronde als winnaar uit de bus komt wordt bepaald op het afsluitingsevent op 29 september.

Meedoen aan de derde ronde

De volgende ronde BL.INC start begin oktober. Het concrete programma wordt samengesteld als bekend is wie de deelnemers zijn. Zo is het altijd passend voor de fase waarin de ondernemers zich bevinden. Je kunt jouw innovatieve idee nu aanmelden via de website van Brightlands. Deelname bedraagt € 2.500,-.

BL.INC is een samenwerking van LIOF, Rabobank, Regio Noord-Limburg en Brightlands Campus Greenport Venlo.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.