Nieuws

Dit wil je niet missen tijdens #DAFW18

132 x bekeken

De Dutch Agri Food Week staat voor de deur. Van 5 tot en met 16 oktober zal Nederland haar blik richten op het eten van de toekomst. Wat zullen en kunnen we nog eten in 2050? Met een uitgebreid programma verdeeld over twaalf dagen en tientallen locaties is het handig om te weten wat je echt niet wilt overslaan. Hieronder drie evenementen die je maar beter in je DAFW-agenda kunt zetten:

De landelijke aftrap van de Dutch Agri Food Week vindt dit jaar plaats in Venlo! Daar moet je zeker bij zijn. Als de kippen, want het begint vrijdag 5 oktober al om 7.30 uur. Tijdens het startevent Tomorrow's Food pitchen de meest innovatieve start-ups hun ideeën, ervaar je de kracht van samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven en beleef je Tomorrow's Food op het interactieve innovatieplein met een live uitzending van BNR, workshops, innovatieve samples en schaalmodellen, innovatiesessies en inspirerende presentaties.
Kijk hier voor meer informatie.

Als agrofoodbedrijf of -organisatie op zoek naar kennis en talent? Vind jouw stagiair of young professional op het Tomorrow’s Talent event op dinsdag 9 oktober, van 16.00 tot 19.30u! Aanmelden >

In de toekomst van agrofood gaat het waarschijnlijk allemaal heel anders. Het seminar Anders Boeren op woensdag 10 oktober inspireert en informeert over nieuwe verdienmodellen gericht op korte ketens. Directe handel tussen boer en consument heeft voordelen, maar hoe pak je dat aan en wat heb je hiervoor nodig? Kom erachter tijdens dit seminar.
Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk het hele programma van de Dutch Agri Food Week.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Tags

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.