Nieuws

Innovatiemakelaars gestart bij De Groeischakelaar

86 x bekeken


De Groeischakelaar is afgelopen 8 januari officieel van start gegaan. Twee innovatiemakelaars, Loes Borger en Louis Bonné, zijn gestart om ondernemers op weg te helpen bij hun vragen. Uiteenlopende vragen over productontwikkeling, nieuwe initiatieven starten, het vinden van nieuwe netwerken en vragen over businessplannen kunnen hier gesteld worden. De Groeischakelaar kan ook een rol spelen bij het vinden van de juiste partners voor ondernemers. Loes en Louis werken vanuit het Ondernemersplein in Roermond en zijn bereikbaar voor alle MKB-ondernemers met concrete innovatie- en groeiuitdagingen.

De rol van innovatiemakelaars

Innovatiemakelaars hebben een navigatierol en verbinden belangeloos bestaande Limburgse initiatieven aan elkaar. De innovatiemakelaar kan de ondernemer helpen te innoveren. Loes en Louis hebben ruime ervaring binnen de gebieden innovatie, duurzaamheid en resultaatgerichte oplossingen.

Louis Bonné

Loes Borger en Louis Bonné

Een initiatief van Ondernemend Limburg

De Groeischakelaar is een initiatief van Ondernemend Limburg (LWV, MKB-Limburg en LLTB) en wordt gestuurd door de Provincie Limburg en diverse regionale overheden. Ondernemers kunnen contact opnemen met De Groeischakelaar via info@degroeischakelaar.nl.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.