Nieuws

KOERS: nieuwe voucherregeling voor Zuid-Limburgse MKB’ers

247 x bekeken

De coronacrisis is een grote uitdaging voor ondernemend Nederland. Hoe houd je je bedrijf in leven? Waar moet je beginnen? Hoe breng je veranderingen in de praktijk? Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) wil met voucherregeling KOERS MKB'ers helpen bij de vraagstukken van deze tijd.

KOERS is een voucherregeling van ESZL voor Zuid-Limburgse MKB’ers, gericht op continuïteit, groei en innovatie ná corona. KOERS staat voor ‘Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ en is in het leven geroepen om ondernemers op weg te helpen de bedrijfsstrategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Het doel? Groei realiseren en innovatief blijven. Want naast de noodzaak op korte termijn, daagt de coronacrisis ook uit om na te denken over de impact op middellange termijn.

Hoe werkt het?

Met een voucher kun je deelnemen aan een bewezen effectief adviestraject en worden de kosten hiervan (deels) gecompenseerd. De vouchers hebben per stuk een waarde van 1.000 dan wel 2.000 euro, afhankelijk van het gekozen adviestraject. Voor ieder traject wordt tevens een eigen bijdrage gevraagd. Er is 100.000 euro aan vouchers beschikbaar.

Welke trajecten zijn er?

Er zijn drie methodieken en adviestrajecten. Strategisch Innoveren (SI), Business Roadmaps (BRM) en Resultaatgericht Ondernemen (RGO). Op de website van ESZL vind je waar deze trajecten op gericht zijn, voor wie ze zijn bedoeld en hoe lang ze duren. Ook lees je hier over de voorwaarden en kosten van de voucherregeling. Via info@eszl.nl kan je aanvullende vragen stellen.

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.