Nieuws

Food Waste Upcycling Project laat HAS, Verspillingsfabriek en ByFlow samen innoveren tegen voedselverspilling

Twee studenten gaan in het kader van het Food Waste Upcycling Project van HAS Hogeschool nieuwe producten bedenken die vervolgens De Verspillingsfabriek en ByFlow samen kunnen ontwikkelen.

De Verspillingsfabriek is een initiatief van Bob Hutten van Hutten Catering. Het is ontstaan vanuit de ambitie om van goede voedselingrediënten die anders zouden worden weggegooid, hoogwaardige voedselproducten te maken.

ByFlow ontwikkelt en verkoopt 3D Food Printing-technologieën. Hun Focus 3D Food Printer maakt het voor professionals mogelijk om aangepaste vormen, texturen en smaken te creëren met verse ingrediënten.

Meer info > Food Waste Upcycling Project

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.