Nieuws

Student-ondernemers presenteren zich tijdens HAS Bloeiend

197 x bekeken

Op donderdag 18 juni 2020 vond de derde editie van het eindevenement voor afstuderende student-ondernemers van HAS Hogeschool plaats. De student-ondernemers presenteerden zich dit jaar via een livestream op YouTube aan hun netwerk, vrienden en familie.

Hoe kwamen de ondernemingen tot stand en wat waren de valkuilen en successen? De dagvoorzitters Manon Verrijdt en Cyro Mengelers namen de kijkers mee in de ervaringen, projecten en producten van de student-ondernemers met interviews en video-presentaties. Het live evenement trok zo'n 125 kijkers en de gepubliceerde uitzending is ondertussen al meer dan 700 keer teruggekeken.

foto: HAS

Om de kijkers nog meer te berekken bij de live uitzending, ontvingen enkele gegadigden een goodiebox met verschillende producten, promotiematerialen en een boekje waarin de student-ondernemers zichzelf en hun onderneming voorstellen. Dit boekje werd ontworpen door Loraine Elemans, één van de student-ondernemers.

Kees van Duinhoven en Alon Israeli verzorgden de technische kant van het event en zijn met hun bedrijf actief in film, video en techniek. De organisatie was in handen van student-ondernemer Sanne de Heij en docent Mary van Hoek-Hendriks.

Terugkijken?

Bekijk de uitzending hier >

Het boekje kun je hier bekijken >


bron: HAS

Reacties

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
Registreer of log in om te kunnen reageren.

Heb je zelf ook interessant nieuws dat op Kiempunt zou moeten staan? Mail het naar redactie@kiempunt-limburg.nl.