Consument en productontwikkeling

Wij zijn het allemaal en toch is het soms lastig om ‘de consument’ te begrijpen en in te spelen op haar behoeftes. Nieuwe inzichten en creatieve concepten innoveren de markt.

Agenda HAS Food Experience 2019 Agenda Studiedag zachtfruit Nieuws Samenwerking in boomkwekerij kan verdere groei faciliteren Nieuws Has Venlo start met nieuwe opleiding Healthy living Nieuws Limburgse Brightlands bedrijven veroveren plek voor European Venture Contest Nieuws BASF opent mondiaal veredelingscentrum in Nunhem Nieuws Groenten en fruit als medicijn? Nieuws Eerlijker prijzen voor agrofood producten zijn de toekomst Nieuws 3 Limburgse voedselveranderaars in Food100 Nieuws Dit wil je niet missen tijdens #DAFW18 Nieuws Brightlands Campus ideaal podium voor start Dutch AgriFood Week Nieuws Productie groentezaad veruit het grootst in Limburg Nieuws Kipster wint prestigieuze Mansholt Award Nieuws Officieel startschot Dutch Agri Food Week in Venlo Nieuws #HeteZomerOogst promoot afwijkend groente en fruit Nieuws EU beperkt mogelijkheden in plantveredeling Nieuws Blauwe bes: nieuw Limburgs goud? Nieuws Grassa! bouwt bioinstallatie voor innovatieve verwerking groentereststromen Nieuws 7,5 miljoen investering moet kweekvleesburger betaalbaar maken Nieuws 3D Food Printing: gaat het ergens heen? Nieuws Dutch Agri Food Week start 5 oktober met business en stakeholder opening in Venlo Nieuws Nieuwe openstelling ‘MIT Zuid R&D Samenwerking’ Nieuws Villa Flora centrum van onderzoek naar gezonder eetgedrag Nieuws Brightlands Campus Greenport Venlo in minder dan 3 minuten Nieuws Plastic besparen met groente-tatoeage Cases Jan Klerken, Ambassadeur van de Champignon Cases Ralph Coenen: Vitacress werft medewerkers via beleving

Wil je zelf inhoud toevoegen? Neem dan gerust contact op met de redactieraad (redactie@kiempuntlimburg.nl).